Soorten massages

Bij Massagepraktijk Storm kun je terecht voor verschillende soorten massages.
Misschien weet je precies wat je wilt maar als je niet helemaal zeker bent wat voor jou het beste is, vraag dan gerust om advies.

Mountain View

Ontspanningsmassage:

Iemand die lichamelijke spanningen ervaart zal er waarschijnlijk niet van opkijken dat massage pijnlijke en vastzittende spieren ontspant. Een ontspanningsmassage heeft een ontspannende uitwerking op het gevoel van welzijn, zowel fysiek als mentaal. Vaak merk je pas na een ontspannende massage hoe pijnlijk of gespannen je lichaam was. Veel voorkomende klachten als nek-, schouder- en rugklachten, stress, vermoeidheid, gebrek aan energie of het ‘niet lekker in je vel zitten’ zijn meestal signalen van overbelasting. Een ontspannende massage kan veel verlichting bieden. Ook kan een ontspanningsmassage klachten voorkomen omdat preventief aandacht wordt besteed aan jouw lichaam en geest.
Een ontspanningsmassage is een middel om helemaal tot rust te komen, om even tijd voor jezelf te nemen.

sportblessure

Sportmassage:

Sportmassage is een massage met een diepgaande werking. Sportmassage is zeker niet alleen geschikt voor sporters. Bij deze massage staat de klacht centraal en zijn de technieken intensief van aard. Sportmassage wordt toegepast om onder andere vermoeidheidsverschijnselen die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning terug te dringen. Deze massage stimuleert de doorbloeding van het spierweefsel en voert afvalstoffen die vermoeidheidsverschijnselen of pijn veroorzaken af. De stofwisseling wordt positief beïnvloed. Hierdoor herstel je sneller.

Reflexzone

Reflexzonevoetmassage:

Het uitgangspunt bij reflexzone voetmassage is dat alle organen, lichaamsdelen en zenuwen verbonden zijn met bepaalde zones in onze voeten, vooral op de voetzool. Door specifiek deze zones te masseren en hierop een verfijnde druk uit te oefenen ervaar je complete ontspanning. Daarnaast bevordert deze vorm van massage de bloed-, lymfeklieren- en energiecirculatie.hotstones

Hotstone massage:

Hotstonemassage is een gecombineerde vorm van ontspanningsmassage met vulkanische stenen. Deze stenen hebben een grote dichtheid en een hoog ijzer- en magnesiumgehalte, hierdoor kunnen de stenen de warmte langer vasthouden en op een natuurlijke wijze doorgeven aan het lichaam. De temperatuur van de stenen ligt tussen de 40 en 45 graden Celsius.
De massage bestaat voornamelijk uit lange, rustige en cirkelvormige strijkingen. Het effect hiervan is dat er diepe ontspanning ontstaat en dat de bloed- en lymfestromen beter circuleren. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd, organen gestimuleerd en het lichaam komt weer in balans. Blokkades in spierweefsel worden mede hierdoor makkelijker opgelost.